Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nu blir bloggen snabbare

torsdag, 9 januari, 2014

snigel

Har du också tänkt på att Kreafonbloggen stundtals har varit lite långsam på sistone? Det har vi, och håller på att åtgärda detta. Därför kommer det eventuellt att bli tillfälliga avbrott den närmaste veckan, och då är det bara för dig att återkomma om en timme eller så.

Vi ber om ursäkt för detta, men kan lova en snabbare blogg framöver!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.