Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Smidigare för administratörer på Facebook

fredag, 14 februari, 2014

administrator

Är ni flera som administrerar företagets sida på Facebook? Blir det rörigt ibland? ;)

God nyhet! Från och med i slutet av februari gör Facebook det smidigare att se vem av er administratörer som publicerat vad:

“I ett sidinlägg visas namnet på personen som publicerade inlägget nedanför namnet på sidan bredvid Upplagt av. I en sidkommentar visas namnet på personen som kommenterade nedanför kommentaren bredvid Kommenterat av. Tänk på att det bara är personer som deltar i administrationen av sidan som kan se den här informationen. Du kan även se vem som har publicerat eller schemalagt inlägg i sidans aktivitetslogg.”

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.