Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Här är vi

fredag, 28 februari, 2014

anders carlsson och lena leigert

Bagarens barn, skomakarens ungar och allt vad det heter… Vi på Kreafon är inte alltid helt bra på att presentera oss själva, vårt fokus ligger ju på våra uppdragsgivare. Därför har vi fått en del frågor kring vilka som är kursledare på Kreafons utbildningar.

Så, här är vi! Anders Carlsson och jag, Lena Leigert.

Det är vi som är kursledare och föreläsare på Kreafons föreläsningar, kurser och utbildningar. Och det är vi som står för innehållet här i Kreafonbloggen.

Om du har hört mig, Lena, föreläsa någon gång så vet du kanske att presentation av mig själv inte är min bästa gren. Det har hänt att jag glömt av det helt faktiskt, och ibland säger jag fortfarande fel efternamn (jag hette ju Lena Carlsson förut). Jag jobbar på bättring! Det hela beror helt enkelt på att jag har full koncentration på det jag ska prata om, inte mig själv. För dig som fortfarande undrar vem jag är så finns numera en hel sida att läsa :)

Anders är Kreafons master i kommunikation. PR-konsult, kommunikationsstrateg, kommunikationskonsult… kärt barn har många namn! Han gillar att planera smarta strategier, mäta och analysera, och sitter inne på en massa tips och trix vad gäller till exempel Twitter. Anders möter du på Kreafons PR-kurs och på twitterkursen. Här kan du läsa mer om Anders.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.