Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Checka in på facebooksida

fredag, 7 mars, 2014

checkain

“Hur gör jag så att det går att checka in på mitt företag på Facebook?”

“Vi har en företagssida på Facebook, men den går inte att checka in på. Kan man ändra på det?”

“Det finns massor av sidor för vårt företag på Facebook, som folk har checkat in sig på. Går det att slå ihop alla till en sida istället?”

Vi får många frågor om att checka in på Facebook. Alltså, när någon på till exempel en restaurang använder sin mobil för att checka in sig på den geografiska platsen. Det går utmärkt att lägga till incheckningsfunktion på en redan befintlig facebooksida. Och det går att slå ihop flera sidor till en enda. Här kan du läsa hur du går tillväga.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.