Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektor

Snart dags för Kommunen på Facebook 2014

torsdag, 13 mars, 2014

omslag_foto

Snart är det dags för årets upplaga av Kreafons rapport Kommunen på Facebook! Den 20 mars släpper vi infografik och en kostnadsfri PDF som du kan ladda ner från kreafonbutiken.se.

Rapporten handlar om popularitet, engagemang och medborgarkontakt på Facebook. I januari samlade vi in statistik om gillare, “pratar om detta”, incheckningar och datum för när sidorna startades. Precis som förra året har vi sökt runt nätet för att hitta alla kommunernas facebooksidor, vilket faktiskt är svårare än vad man kan tro.

Vi kan konstatera att det finns betydligt fler kommunövergripande sidor än förra året. Och vi ser många andra framsteg också. Men än ska vi inte avslöja för mycket. :) Den som väntar på något gott…

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.