Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektor

Kommunen på Facebook: Par i gillare

måndag, 17 mars, 2014

par i gillare.

Snart kommer årets upplaga av Kommunen på Facebook, full med statistik om hur Sveriges kommuner använder sig av plattformen. Som en liten försmak presenterar vi här vilka kommuner som har lika många gillare på sina sidor. På torsdag lägger vi upp det kompletta resultatet på kreafonbutiken.se.

Hudiksvall & Nässjö
Norberg & Ånge
Håbo & Mjölby
Arvika & Upplands Väsby
Söderköping & Tanum
Hedemora & Tingsryd
Eslöv & Åmål
Bengtsfors & Mellerud
Haparanda & Vänersborg

Siffrorna samlades in 21-22 januari och kan ha ändrats sedan dess. Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.