Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Restauranger och sociala medier

lördag, 22 mars, 2014

storanspensionat1

storanspensionat2

storanspensionat4

storanspensionat5

storanspensionat3

Nu i veckan var jag (Lena) på Storåns Pensionat, mitt emellan Göteborg, Alingsås, Borås, tio minuter från Landvetter. Fantastisk vacker och rofylld miljö, och tänk vad fint det kommer vara om några veckor med skir grönska i träden! Trevliga konferenslokaler och mycket god mat.

Jag hade den äran att få träffa ett gäng krögare och restaurangfolk från Västsverige. De går en utbildning i Västsvenska Turistrådets regi och sista utbildningsdagen skulle bland annat handla om marknadsföring i sociala medier. Därför var jag på plats.

Det blev en intensiv dag med tips kring hur man som restaurang kan använda sociala medier – och det finns ju massor att göra med så tacksamma miljöer och läckra maträtter som folk gärna sprider i sociala medier!

Visste du förresten att restaurangbranschen är nästbästa branschen på att använda sociala medier, enligt SCB? (Företag som sysslar med information och kommunikation ligger på plats ett)

Tack alla deltagare och arrangörer för en trevlig dag!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.