Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråsociala medier

Populär bok om sociala medier

torsdag, 3 april, 2014

mokis

Kristin på Kreafon har järnkoll, alltid, i detalj. Vill man veta någonting så frågar man Kristin, sen vet man.

Alltså brukar jag (Lena) fråga Kristin en himla massa saker, med jämna mellanrum. Och i förra veckan sa Kristin att ”Nu är det inte många böcker kvar”.

Och då vet man. Det ÄR inte många böcker kvar.

Jisses! Första tryckningen av ”Mokis” (Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier) är nästan slut! Stort! Overkligt.

Alltså: Köp ditt exemplar nu innan det är för sent :)

Stort tack till alla er som lånar ut/ger bort boken, eloge till er! Jättetack till er som rekommenderar och skriver om boken i sociala medier, ni är bäst! Vi (Kreafon) marknadsför inte boken utanför sociala medier och jag är fascinerad av sociala mediers räckvidd. Samtidigt är jag ytterst ödmjuk inför att vi inte är ett stort bokförlag med stora muskler som Bonniers, Liber eller så. Vi är alltså ytterst tacksamma för all draghjälp vi kan få!

Jag har fått en mängd positiva kommentarer på senaste boken och det är så roligt. Det känns stort att med skrivna rader kunna få inspirera så mycket och så många företag och verksamheter som det verkar göra. Gör mig glad!

Uppföljaren då? Den kommer! Men tidplanen är något förskjuten, eftersom vi har varit tvungna att prioritera andra projekt och uppdrag. Men, den som väntar på något gott… :)

 

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.