Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Fråga om utbildning Social Media Manager

onsdag, 9 april, 2014

socialmediamanager

Vi fick ett mail:

”Är utbildningen Social Media Manager främst inriktad på privata företag?”

Svar: Nej, utbildningen passar alla marknadsförare och kommunikatörer som har eller kommer att ha ansvar för sociala medier – på ett litet eller stort företag, eller i en offentlig verksamhet som till exempel en kommun, en kommunal förvaltning eller en myndighet.

Kursledarna har erfarenhet av att använda sociala medier i både olika typer av företag och i offentliga verksamheter, och är medvetna om syften och mål kan se lite olika ut beroende på verksamhet.

Naturligtvis tar kursen även hänsyn till att förutsättningarna ser olika ut, beroende på kunder och målgrupper. Under kursdagarna visar vi goda exempel från såväl konsumentföretag och business to business som ideella sektorn och offentliga sektorn.

Under kursen gör du övningar utifrån dina förutsättningar och det du arbetar med. Dessutom har du alltid möjlighet att ställa och få svar på just dina frågor, eftersom vi håller grupperna små.

Social Media Manager är en komplett utbildning för dig som vill bli ännu bättre på att hantera sociala medier professionellt – från planering och strategi till dagligt praktiskt arbete. Här kan du läsa mer om utbildningen»

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.