Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningmarknadsföring & reklamsociala medier

Småföretagare, besöksnäring och sociala medier

onsdag, 9 april, 2014

leader

Sverige är ett vackert land! Det märker man inte minst när man åker ut på landsbygden, vilket vi får tillfälle till relativt ofta i samband med föreläsningar och företagsutbildningar.

Nyligen var vi till exempel i Storåns dalgång och i Skara. Och visste ni vad fint det är i Gnesta (förmodligen Sveriges vackraste perrong) och på Södertuna slott? Bäckaskogs slott i närheten av Kristianstad är inte heller dumt.

I förrgår bar det av till Sjuhärad, närmare bestämt till Borås och Länghem. Så härligt att träffa en massa företagare inom besöksnäringen! Även företagare från andra branscher var med. Under två kursdagar går de utbildningen Effektiv marknadsföring i sociala medier, som Kreafon anordnar på uppdrag av Leader Sjuhärad.

Det blev en riktigt lyckad första kursdag med stor nyfikenhet och många frågor!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.