Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


övrigt

Glad påsk från dymmeloxen

torsdag, 17 april, 2014

påsk78810143_450px

Jag (Anders) tog en liten sovmorgon igår onsdag, dagen som ibland kallas för dymmelonsdagen. Det skulle jag nog inte ha gjort. Det betyder nämligen att det är fritt fram att kalla mig för en dymmeloxe.

Fast det kunde varit värre. Om man sover längre på någon av de andra dagarna före påsk riskerar man att kallas för både askfis, fetgris, stumpe och påsklåska. Så dymmeloxe kanske inte är så tokigt ändå..

Men glad påsk hälsar dymmeloxen och hela Kreafon!

Bild: bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


1 kommentar till “Glad påsk från dymmeloxen”

  1. Olivia säger:

    Glad påsk i efterskott ;)

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.