Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråvarumärke & strategisk kommunikation

Här händer det grejer!

måndag, 5 maj, 2014

encubator

Idéer, entreprenörskap och handlingskraft tycker vi om! Och Encubator är en inkubator utöver det vanliga. Därför är det extra kul att berätta att vi på Kreafon har fått förtroendet att ta oss an kommunikativa utmaningar och möjligheter i denna verksamhet. Självklart tillsammans med teamet på Encubator. Framöver kommer det att hända saker! :)

Foto: Skärmdump, Encubator.com

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.