Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Social Media Manager – intensiv tvådagarskurs

måndag, 5 maj, 2014

Få koll på reglerna kring tävlingar, lär dig skapa spridningseffekter och få tips på hur du undviker tidstjuvar… Det är mycket att tänka på för den som ansvarar för verksamhetens sociala medier. Strategin måste finnas där, liksom det rätta innehållet. Och för att allt ska klaffa måste det operativa arbetet fungera.

Social Media Manager är en komplett utbildning för dig som vill bli ännu bättre på att hantera sociala medier professionellt – från planering och strategi till dagligt praktiskt arbete.

Kursen vänder sig till dig som redan idag arbetar med marknadsföring och kommunikation på ett företag eller i en offentlig verksamhet. Förmodligen har du redan en viss erfarenhet av sociala medier.

Välkommen!

Platser kvar 13-14 maj i Göteborg »

 

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.