Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Sociala medier för småföretagare

fredag, 9 maj, 2014

IMG_6294b_450px

Igår var vi i Mölndal och pratade om sociala medier för småföretagare, på uppdrag av Företagarna i Mölndal. Under en dryg timme förklarade vi nya förutsättningar och möjligheter för kommunikation, och lyfte fram goda exempel på just mindre företag i sociala medier.

Det blev en del diskussion kring bland annat hur man förhåller sig till branschkollegor på YouTube och vilka verktyg man kan använda för att omvärldsbevaka. Kul att så många var nöjda efteråt!

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.