Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Se egna statusuppdateringar på LinkedIn

måndag, 19 maj, 2014

linkedin statusuppdatering

socialmediamanager_linkedin

“Jag förstår inte LinkedIn! Hur ser man det man själv har skrivit?”

Sedan ett tag tillbaka går det att statusuppdatera på LinkedIn, precis som på Facebook. När du statusuppdaterar visas ditt meddelande i alla dina kontakters flöden. Och din startsida består av dina kontakters senaste aktiviteter (nya kontakter, jobb etc) och statusuppdateringar.

Men, hur ser man sina egna statusuppdateringar på Linkedin? Om man till exempel vill se de senaste fem posterna man skrivit?

Gör så här:

  1. Logga in på LinkedIn
  2. Håll muspekaren över pilen nedanför gemet (se översta bilden)
  3. Välj “Dina uppdateringar”

Vill du få tips och inspiration på hur du kan använda LinkedIn i din arbetsvardag? Och du vet väl att företaget kan ha en sida på LinkedIn, ungefär på samma sätt som på Facebook? Läs mer i Kreafons bok Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier!

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.