Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivföreläsning, kurs, utbildning

Egenföretagare och sociala medier

tisdag, 20 maj, 2014

uddevalla

I torsdags packade jag (Hanna) in mig själv i ett kvavt tåg till Uddevalla för att föreläsa för mentorer och adepter i Nyföretagarcentrums mentorprogram. Efter en dryg timmes resande kom jag fram till en liten idyll vid namn Blomsterkroken – en lanthandel, ett fik, en fantastisk innergård och en konferensanläggning, allt i ett.

För cirka fyrtio engagerade egenföretagare fick jag under en timme diskutera och prata om sociala mediers möjligheter, men också svårigheter. För med sociala medier har det öppnats upp helt nya vägar att nå sina kunder, vilket är fantastiskt men det utmanar också vår kreativitet. Och handen på hjärtat, i ett land där fler idag har tillgång till internet än till en dagstidning kan vi ju faktiskt inte ignorera möjligheterna med sociala medier.

Kanske är Twitter perfekt för dig i din omvärldsbevakning, kanske kan du använda Facebook till rekrytering och bloggen för att fånga upp nya kunder. Dessa möjligheter och mycket mer diskuterade vi under torsdagen.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.