Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivföreläsning, kurs, utbildningi göteborg

Smart marknadsföring för det lilla företaget

tisdag, 27 maj, 2014

minimassa

minimassa2

Igår var vi på minimässa och träffade en massa företagare från en rad olika branscher. Inredare, IT-konsulter, utbildare, terapeuter, formgivare och ekonomer… En hel del nystartade företag och några lite mer rutinerade. Alla hade samlats för att mingla och lyssna på föreläsning om marknadsföring i sociala medier.

Hur marknadsför man ett litet företag med hjälp av sociala medier egentligen? Det blev en intensiv föreläsning där Lena bjöd på handfasta tips på olika sociala medier och hur de kan användas för att göra nytta för det lilla företaget. För visst finns det mycket att göra, i vilken bransch man än befinner sig!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.