Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonbokensociala medier

Nytryck på gång!

onsdag, 4 juni, 2014

Minns ni vår välfyllda boksoffa?

I höstas släppte vi andra upplagan av boken Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier och bortsett från ett fåtal ex på AdLibris och Bokus är den slut – helt slut! Vi kan knappt fatta, det är magiskt och galet på en och samma gång.

Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier (som vi här på Kreafon kort och gott kallar för “MOKIS”) är en av Sveriges mest lästa och citerade böcker i sin genre, full av tips för dig som vill dra nytta av sociala medier, både som företag och i yrkesrollen. Första upplagan kom 2009 och förra året släppte vi den andra, helt omskrivna, upplagan.

Har du missat att köpa ett ex? Lugn! En nytryckning är på gång och snart kan du beställa boken i Kreafonbutiken igen.

Vi tänker att bra grejer förtjänar att firas, och vem ska vi fira med om inte med er? Vi rekommenderar er därför att hålla lite extra koll i våra kanaler den närmaste veckan så ni inte missar vad vi har på gång.

För visst håller ni med om att det är värt att fira att vi skickat boken till omtryck och att sommaren tågar in med stormsteg? Vi tänkte väl det!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.