Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


övrigt

Västra Götaland blir fristad

onsdag, 18 juni, 2014

85447148_450px

Dags för en god nyhet! Västra Götalandsregionen har blivit en fristad för förföljda författare, konstnärer och författare. Det innebär att de kan få bo och arbeta här utan att riskera någon fara.

Västra Götaland blir världens tredje region som är med i projektet, efter Skåne och italienska Toscana. Och Sverige har ju, trots allt, en stark tradition av yttrandefrihet. Och det är lätt att se värdet i att skydda de som av olika anledningar inte får uttrycka sig fritt.

Fri kommunikation är ju kort sagt bra. Sen är den väl kanske inte helt fri här heller. Vi har mindre bra sidor också, med rätt mycket övervakning till exempel. Men nu är ju det här ett positivt blogginlägg, så det behöver vi inte gå på här. :)

Bra beslut, Västra Götaland!

Läs mer hos svt.se. Bild: bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.