Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


entreprenörskap, företagande, näringslivkommunikation & ledarskapkommunikation i offentlig sektorsociala mediervarumärke & strategisk kommunikation

Almedalen 2014 – bästa sättet att hålla sig uppdaterad

tisdag, 1 juli, 2014

almedalen

Vi välkomnar juli med öppna armar och har som vanligt på distans börjat följa alla inlägg från Almedalen, men hur håller man sig egentligen bäst uppdaterade om vad som händer om man inte är på plats? Vi har några enkla tips!

1. Följ hashtagen #almedalen, först och främst på Twitter men glöm inte heller att spana in alla bilder som läggs upp på Instagram under samma hashtag.

2. Kika in programmet, där kan du enkelt söka efter de seminarier som du tycker verkar intressanta utifrån olika sökord.

3. Se vem/vilka som står bakom de punkter du tycker är intressanta och börja följa dem på Twitter för att få uppdatering under seminarierna. Om du inte vill börja följa en massa folk och företag – fråga under hashtagen #almedalen vilken hashtag som kommer användas för just de seminarier du är intresserad av och följ den.

Sist men inte minst några tips på seminarier vi tycker verkar vara intressanta:
Så blir Sverige bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter
Alla är kommunikatörer – hur jobbar man med kommunikation när alla ska kommunicera?
Infografik – solklar eller svårtolkad?
Tuffa tider – strålande tider! Medier i ständig utveckling

Foto: Region Gotland

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.