Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningKreafon kommunikationsbyrå

Glad sommar!

fredag, 4 juli, 2014

sommar_blogg

Så har vi kommit till den tiden på året när hela Sverige stänger ner och passar på att suga i sig D-vitaminer så det räcker resten av året (eller i alla fall försöker)! Efter en givande och rolig vår med massor av spännande uppdrag tar även vi en liten paus.

Därför vill vi passa på att skicka ett varmt tack för en fin vår, nu laddar vi om batterierna och ser mycket fram emot hösten! Undrar ni vad som händer för oss i höst tycker vi att ni ska spana in vårt kursprogram som ger en liten hint om vad som är på gång.

Glad sommar allesammans!

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.