Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Nu kör vi igen!

tisdag, 12 augusti, 2014

126463656

Du som följer oss på Facebook vet att vi har varit igång lite grand även under sommaren. Men nu börjar vi komma igång på riktigt. Det blir en del riktigt spännande nyheter till hösten, det kan vi lova!

Bland annat kommer vi att hålla en specialkurs i september, strax efter Social media manager och Varumärket i kommunen. Men mer om det senare.

Hoppas sommaren varit bra och att ni är redo för en intensiv höst – för det är vi!

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.