Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikföreläsning, kurs, utbildningi göteborgkommunikation i offentlig sektor

Kommunen på Facebook – på världskulturmuseet

onsdag, 20 augusti, 2014

varldskulturmuséet_blogg

Sedan vi släppte vårt senaste exemplar av rapporten Kommunen på Facebook har vi funderat på hur vi kan möta upp intresset kring hur man som kommun kan jobba med Facebook. Dessutom ville vi skapa en mötesplats för kommunikatörer, ett tillfälle att prata med andra som brottas med liknande frågeställningar och problem.

Sagt och gjort. Den 3 oktober smäller det och vår kunskapsdag Kommunen på Facebook går av stapeln på Världskulturmuseet i Göteborg. Redan nu har det trillat in en hel drös med anmälningar, vilket är jätteroligt. Att vi dessutom får möjligheten att vara i Världskulturmuseets fina lokaler blir som pricken över i – det här kommer bli en riktigt bra dag!

Du som arbetar som kommunikatör, redaktör eller kommunikationschef på någon kommun – än finns det platser kvar! Ta chansen och anmäl dig till en dag med fokus på Facebook, nätverkande och utbyte av kunskap.

Foto: Världskulturmuseet i Göteborg

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.