Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


i göteborgKreafon kommunikationsbyråsociala medier

Tack till alla deltagare på vår kurs Social Media Manager

torsdag, 4 september, 2014

SoMe-kurs_sept2014

Under två heldagar har vi hållit kursen Social Media Manager med det allra viktigaste på området. Vilka kanaler ska man välja? Hur får man till innehållet? Går det att hitta bra rutiner för att jobba i team? Hur får man till användbara syften och mål, och hur mäter man?

Väldigt kul med så engagerade deltagare! Massor av diskussioner gav nya tankar och det märktes att många fick en nytändning. Anna Dafgård sa: “Jag har känt mig osäker kring sociala medier, nu känner jag att jag har koll. En mycket lärorik kurs! Nu tycker jag det ska bli kul med sociala medier.”

I januari har vi kursen nästa gång, och du kan läsa mer här. 

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.