Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Därför jobbar vi inte med politiska partier

torsdag, 11 september, 2014

84517103_450px

Det finns byråer som tackar ja till vilka uppdrag som helst. Det gör inte vi. Det händer att vi tackar nej till uppdrag. Det kan bero på att uppdraget inte passar för oss, och att någon annan kan göra ett bättre jobb. Då säger vi ju det.

Så här i valtider kan det vara värt att upprepa att vi inte tar uppdrag från politiska partier. Vi har fått flera förfrågningar, men har alltid tackat nej.

Vi vill förhålla oss neutrala i den mån det går. För oss blir det lättare om vi inte knyter oss till ett parti genom att arbeta med dem. Det är nämligen viktigt för oss att tro på det vi jobbar med. Och då blir det komplicerat att jobba med politiska partier.

Det är inget fel att andra byråer väljer att jobba med ett politiskt parti, såklart. Men jag (Lena) tycker att det blir lite konstigt när en byrå jobbar med flera partier samtidigt. Tror man på alla partierna eller inget? Eller kanske ett av dem lite mer än de andra? För mig känns det här inte trovärdigt.

Därför har vi på Kreafon alltid valt att inte ta uppdrag av några partier alls.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.