Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgkommunikation i offentlig sektor

En hel dag om Facebook

onsdag, 24 september, 2014

facebookdagen

Den närmar sig med stormsteg. Nästa vecka håller vi kunskapsdag på Världskulturmuseet i Göteborg!

Temat är Kommunen på Facebook, och dagen vänder sig till kommunikatörer och andra i kommunen. I samband med vår rapport Kommunen på Facebook har vi fått mycket positiv respons, en hel del frågor och märkt att intresset för Facebook är stort. Därför tyckte vi det var dags för ett forum med plats för frågor och erfarenhetsutbyte kring kommunens närvaro på Facebook. Så föddes idén till vår kunskapsdag som går av stapeln den 3 oktober.

Under dagen berättar vi om arbetet bakom rapporten och blickar framåt. Vilka är möjligheterna och utmaningarna för kommunen på Facebook, nu och framöver? Kommunikatörer delar med sig av sina erfarenheter och vi diskuterar aktuella frågor i smågrupper.

Det är verkligen roligt att se så många kommuner representerade och vi ser fram emot en riktigt bra dag! Arbetar du med sociala medier i en kommun? Välkommen att anmäla dig här.

Foto: Kreafon, bildarkiv

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.