Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgkommunikation i offentlig sektorsociala medier

Bara 168 timmar kvar

fredag, 26 september, 2014

forberedelser_blogg

Jag (Lena) längtar till nästa fredag!

Då håller vi Kommunen på Facebook, en kunskapsdag för kommunikatörer i kommuner runt om i Sverige. Vi fixar och donar för fullt just nu, och det kommer bli en toppendag.

Fantastiskt roligt att det är så stor uppslutning! Jag vet ju att det inte alltid är så lätt att komma från arbetet en hel dag, så det är verkligen en komplimang med representanter från så många kommuner.

Under dagen kommer kollegan Anders kommer att berätta mer om arbetet bakom Kreafons rapport Kommunen på Facebook och själv kommer jag att blicka framåt. Vilka utmaningar och möjligheter finns för kommunen på Facebook och andra sociala medier idag och imorgon?

Kristina Karlander pratar kring medborgarkontakt och lokal stolthet och delar med sig av erfarenheter från Södertälje och Louise Pettersson berättar bland annat om hur man använder Facebook som kundtjänst i Kungsbacka kommun.

Jag ser fram emot en dag full av inspiration, nya insikter, erfarenhetsutbyten och många möten! (Och ja, det går bra att anmäla sig i sista stund) :)

Trevlig helg!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.