Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

På vift i Ulricehamn

tisdag, 28 oktober, 2014

ulricehamn

Tänk, man får äran att föreläsa för så mycket olika människor i vårt arbete. Ena dagen pratar man med kommunkommunikatörer, andra dagen med egenföretagare och nu senast fick jag (Hanna) äran att prata om sociala medier med så väl VD:ar som pensionärer. Igår var jag nämligen och besökte Ulricehamns rotaryklubb.

Under en halvtimme pratade jag om sociala medier och fokuserade främst på Facebook, Twitter, YouTube och Linkedin. Jag pratade om vikten av relevant innehåll, att hitta sin ton samt gav tips på olika användningsområden. Givetvis visade jag även en hel del exempel på verksamheter som vi tycker arbetar extra bra i sina olika kanaler.

Besöket i Ulricehamn och hos Rotaryklubben var en bra start på veckan, och väldigt kul med så stor åldersspridning i publiken!

Ps. Är du intresserad av att vi kommer och föreläser hos er? Kontakta oss.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


2 kommentarer till “På vift i Ulricehamn”

  1. IngelaMolly säger:

    Hade varit intressant att ta del av några av de goda exemplen :-)

  2. Kreafon säger:

    Hej Ingela!
    Jag (Hanna) pratade bland annat om B2B företaget Trivector AB som jag tycker är ett gott exempel på hur man kan arbeta med varierat innehåll på sin facebooksida samt Hallonlakritsskalle som är ett gott exempel på hur man kan arbeta med tonalitet och roligare inlägg! :) /Hanna

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.