Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyråPR & kommunikation

Snart dags för Folkbildarforum!

tisdag, 4 november, 2014

fofo_14

Den 18-19 november är det dags för Folkbildarforum igen. Vi har hjälpt dem med kommunikationen under året. Utöver strategiskt tänk, marknadsföring och sociala medier har vi även hjälpt till med PR-arbete och opinionsbildning. Det blev bland annat debatt i Svenska Dagbladet med dåvarande demokratiministern om översättning av valmaterial.

Folkbildarforum handlar om bildning och samhällsutveckling, och årets tema är Förändring & Framtid. Det blir en hel del intressant programpunkter om t.ex socialt entreprenörskap, crowdfunding, kritisk forskning och jämställdhet. Allt rör sig någonstans i gränslandet mellan civilsamhälle, näringsliv och välgörenhet.

Läs mer på folkbildarforum.se

Foto: Folbildarforum

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.