Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


guider & tipssociala medier

Hitta inaktiva twittrare

tisdag, 11 november, 2014

hitta inaktiva twittrare

Förra veckan städade vi Facebook och nu tänkte vi visa hur du städar bland de du följer på Twitter. Antagligen följer du en del personer som inte längre twittrar och det kan ju kännas onödigt. Tjänsten unTweeps erbjuder en enkel lösning på detta. Logga in med ditt användarnamn och tryck List Stale Account så får du en lista över de konton som inte twittrat på 30 dagar. Kryssa i de som du inte längre vill följa.

Ska man verkligen avfölja alla konton som inte längre används?
Det finns twittrare som är mer sporadiska än andra, eller som tar en paus. När de väl skriver kan det ändå vara värdefullt för dig. Sen finns det också många som mest omvärldsbevakar på Twitter. En journalist kan t.ex vara bra att följa även om hen inte skriver, inte minst så att ni kan skicka DM (direktmeddelanden).

Så ta det lite varsamt med avföljarknappen.

Foto: bildarkiv, Kreafon.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.