Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningguider & tipssociala medier

”Twitter fungerar inte”

fredag, 14 november, 2014

twitter fungerar inte

Ganska ofta träffar jag (Lena) personer som har provat att twittra och säger ”Twitter fungerar inte”. Jag liknar ibland Twitter vid ett rum fullt med människor. Ett rum där det surrar och minglas. Vad skulle hända om du gick in i det rummet och inte sa ett knyst? Inte så mycket.

Å andra sidan skulle det kunna vara väldigt givande om du ställde dig jämte personer i intressanta diskussioner och spetsade öronen. Och jag är övertygad om att du själv skulle behöva ta ett initiativ för att få kontakt med folk, för att knyta kontakter och bli uppmärksammad.

Twitter fungerar precis sådär, och det finns en hel del att lära sig om man vill att Twitter ska bli ett effektivt arbetsverktyg. En hel kursdag kan tyckas länge, men för att hinna med alla tips håller vi ett högt tempo. Det finns mycket att lära! :) Läs mer om kursen Twitter som arbetsverktyg här.

Tips! Ta med chefen för halva priset. Anmäl dig här och använd rabattkoden CHEFEN.

Foto: bildarkiv, Kreafon.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.