Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Instagram för egenföretagare?

fredag, 21 november, 2014

instagram_

Apropå Kreafons Lunchlåda den 9 december kom det en fråga:
”Jag är intresserad av lunchlådan om Instagram. Jag är egenföretagare och undrar om föreläsningen passar för mig? Eller är den mer inriktad på större företag och organisationer? Eller spelar det ingen roll?”

Det passar utmärkt! Vår ambition är att alla, oavsett varifrån man kommer, ska känna sig inspirerade efter vår Lunchlåda. Vi har goda exempel från vitt skilda områden, som man kan inspireras av även om man inte verkar inom just den branschen/företagsstorleken. Offentlig sektor, småföretag, konsumentföretag, B2B, ideella verksamheter, och så vidare. Lunchlådan passar alla som är nyfikna på ämnet!

Välkommen! (Glöm inte att anmäla dig så snart som möjligt, det är inte så många platser kvar)

Foto: bildarkiv, Kreafon.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.