Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Instalunch – Lyckad premiär för Lunchlådan

torsdag, 11 december, 2014

lunchlada

Häromdagen hade vår Lunchlåda premiär. Under 90 intensiva minuter gav vi tips och idéer på hur man kan arbeta med Instagram i sin marknadsföring och kommunikation. Allt detta medan deltagarna fick både lunch och kaffe.

För visst finns det möjlighet för både konsumentföretag, B2B-företag och organisationer i det offentliga! Vi gav bland annat tips på hur man kan göra för att skapa ett relevant instagram-flöde, vad man bör tänka på när man vill köra en tävling på Instagram och hur man kan använda sig av hashtags. Vi pratade även en hel del om bildspråk och att känna sin publik.

Lunchlådan är ett återkommande koncept med nytt tema varje gång. På så vis kan du få löpande inspiration och nya kunskaper – utan att behöva missa tid på jobbet!

Nästa Lunchlåda blir första onsdagen i februari, närmare bestämt 4/2. Håll utkik här!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.