Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafonbokensociala medier

Tävling: Vinn nya boken åt dig och en kompis!

onsdag, 17 december, 2014

omslag_1200x1200

Nu har du chans att vinna Kreafons nya bok åt dig själv och en vän!

Gör så här:

INSTAGRAM:

 1. Följ Kreafon på Instagram.
 2. Posta bilden ovan eller annan bild du vill tävla med, tagga med #kreafonboken.
 3. Skriv en motivering till varför du och/eller din kompis behöver boken. Tagga din kompis (@kompis), så att vi kan komma i kontakt med alla eventuella vinnare. Tänk på att du måste ha ett öppet instagramkonto, annars kan vi inte se din bild.

 

TWITTER:

 1. Följ Kreafon på Twitter.
 2. Skriv en motivering till varför du och/eller din kompis behöver boken. Pinga din kompis (@kompis) och tagga med #kreafonboken. Tänk på att du måste ha ett öppet twitterkonto för att vi ska kunna se ditt tweet.

 

FACEBOOK:

 1. Gilla Kreafon på Facebook
 2. Skriv en kommentar under tävlingen på Kreafons facebooksida. Motivera varför du och/eller din kompis behöver boken. Glöm inte att tagga din kompis (@kompis).

 

Tävlingsvillkor:

 • Du kan posta mer än en motivering, men endast en per person kan vinna.
 • Tävlingen pågår 15/12 2014 – 20/1 2015 på Twitter, Instagram och Facebook.
 • Kreafons jury utser tre vinnare. Bidragen bedöms efter kreativitet, relevans och behov. Juryns beslut kan ej överklagas.
 • Vinsten går ej att byta mot kontanter och juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnarna meddelas via det mediet man tävlat i och presenteras på Kreafonbloggen under vecka 5 2015. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Kreafon på mailadress info@kreafon.se och uppge namn samt postadress dit vi kan skicka boken. Om vinnaren inte har kontaktat Kreafon inom fem dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.