Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

God fortsättning, hej 2015!

måndag, 5 januari, 2015

selfie

Selfies är sannerligen inte min paradgren, men varför inte starta 2015 med en selfiepremiär här i bloggen :)

Jag (Lena) vill börja med att önska god fortsättning! På Kreafon hade vi ett händelserikt 2014, och vi ser fram emot ett minst lika roligt 2015. Nu i januari gör vi en rivstart som heter duga.

I januari håller vi två kurser: Social Media Manager (fullbokad, men extrainsatt datum i februari om du vill gå) och Strategiskt Varumärke (fåtal platser kvar). Hela vårens kursprogram hittar du här.

Vi har påbörjat arbetet med årets Facebook-rapport, där vi tittar närmare på hur Sveriges kommuner använder sig av Facebook. Anders kommer att berätta mer om arbetet här i bloggen, och rapporten beräknas släppas i februari-mars.

Som en förlängning av rapporten anordnar vi en kunskapsdag – Framtidens Facebook i Kommunen – i mars. Är du kommunikatör i en kommun kan jag rekommendera den varmt. Förra årets facebookdag fick idel lovord och skyhöga betyg från deltagarna – och i år siktar vi ännu högre! Läs mer och anmäl dig här.

Nu i januari inleder vi också en hel del spännande uppdrag, många med anknytning till strategiskt varumärkesarbete. Dessutom håller vi företagsinterna workshops om sociala medier och PR-arbete. Intressant!

Behöver du och dina kollegor komma i ännu bättre kommunikationsform inför 2015? Hör av dig! Kanske behöver du stöd i varumärkesarbetet eller ett bollplank för PR-frågor? Eller behöver hela avdelningen en djupdykning i sociala medier?

Sist men inte minst: Tack alla ni som redan hunnit läsa och hört av er angående min senaste bok, Innehållsstrategi för Sociala Medier. Det är alltid lika roligt att höra när böckerna kommer till nytta – på riktigt!

Jag gillar januari. Nytt år, nytt avstamp, nya möjligheter! Än en gång, god fortsättning – jag hoppas att du får en riktigt bra start på det nya året!

Foto: Selfie

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.