Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningsociala medier

Social Media Manager – supernöjda kursdeltagare

måndag, 26 januari, 2015

socialmediamanager

Vilken start! Årets första kurs fick idel lovord från nöjda, inspirerade, peppade – och fullmatade – kursdeltagare. För visst är det intensivt, och tempot är högt.

”Otroligt att man kan lära sig så mycket på bara två dagar!” som någon uttryckte det.

Inför varje kurs filar vi på detaljerna. Denna gång hade vi bland annat utvecklat övningarna, och det gav resultat. Kul! Så här sa några av kursdeltagarna:

”Tack vare övningarna är jag mycket klarare över var vi ska vara. Nu känner jag mig mycket säkrare!”

”Bra övningar, visuellt och väldigt användbart!”

Före varje kurstillfälle ser vi även över våra goda exempel. På våra kurser deltar marknadsförare från konsumentföretag, personer som jobbar med b2b (business to business) och kommunikatörer från offentliga verksamheter. Några av dem arbetar med sociala medier för att sälja mera. Andra vill stärka sitt varumärke. En del använder sociala medier för kundtjänst.

Alltså måste våra goda exempel visa på bredd och variation. För visst går det att dra nytta av sociala medier även inom b2b och snabbrörliga konsumentvaror. Och självklart finns det mycket att vinna på att kommunicera i sociala medier för en förening eller en verksamhet inom offentlig sektor.

Med tanke på den ansträngning vi gör för att få fram relevanta exempel känns det extra värmande att få kommentarer som:

”Jättebra exempel, verkligen! Bra med så många olika, så att man kan se att alla branscher kan använda sociala medier.”

Det är bland det roligaste som finns att utbilda och vägleda onlinemarknadsförare, digitala kommunikatörer och social media managers på företag och organisationer runt om i Sverige. Med vår långa erfarenhet tillsammans med en så många nöjda kursdeltagare vågar jag (Lena) påstå att Kreafons utbildning Social Media Manager är den bästa i Sverige för yrkesverksamma marknadsförare/kommunikatörer idag. Mig veterligen finns det ingen annan utbildning som kan erbjuda samma bredd, djup, intensitet och lika erfarna kursledare.

Stort tack till alla flitiga kursdeltagare – och lycka till i de sociala medierna framöver! Jag avslutar med den kanske mest värmande kommentaren av dem alla, en komplimang som heter duga:

”Jag kollade inte på klockan en enda gång!”

 

Nästa kurstillfälle:
Social Media Manager Göteborg: februari,
Social Media Manager Stockholm: juni

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.