Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningvarumärke & strategisk kommunikation

Fullt fokus på varumärket

tisdag, 3 februari, 2015

varumarke_2

varumarke_1

varumarke_3

Varumärket i fokus under två intensiva kursdagar! Förra veckan höll vi åter igen utbildningen Strategiskt Varumärkesarbete på Kreafon.

Vi hann med varumärkesplattformens beståndsdelar och gjorde övningar kring image, profil och positionering. Under andra dagen kom vi in på implementering, internt varumärkesarbete, och extern kommunikation. Härlig grupp och många intressanta diskussioner och reflektioner!

Nu ser vi fram emot nya varumärkesarbeten runt om i landet. Det är så kul att höra att våra varumärkesresonemang gör nytta.

”Jag har fått en djupare förståelse och många bra tips! Nu kan jag relatera till var vi är samt vad vi saknar.”

”Helheten! Trädet är en väldigt bra bild så den tar jag verkligen med mig. Känns som en uppfräschning inom området samt att jag nu har allt samlat och klart för mig.”

”För första gången har jag en tydlig bild av vad som är skillnaden på en varumärkesplattform och kommunikationsplan!”

”Känner mig lugn och trygg. Har haft komplex inför varumärkesfrågan och nu har jag fått verktyg som jag kan använda i mitt arbetet.”

”Jag tar med mig det pedagogiska sättet att prata om varumärket, men också styrkan samt mer i ryggen inför arbetet vi behöver göra.”

 

Tack för två riktigt bra dagar, alla flitiga kursdeltagare!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.