Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


arbetsgivarvarumärke & employer brandingföreläsning, kurs, utbildningi göteborgsociala medier

Lunchlåda: Så drar du nytta av LinkedIn

fredag, 6 februari, 2015

lunchlada_450x300

Den fjärde mars är det dags för årets första lunchlåda. Lunchlådan är ett koncept vi på Kreafon startade i slutet på förra året och upplägget är enkelt: du äter din lunch och vi förser dig med idéer, information och inspiration inom PR, varumärkesarbete och sociala medier.

Temat för lunchlådan den fjärde mars är: Så drar du nytta av LinkedIn, som företag och i din yrkesroll. Under 90 minuter ger vi dig med exempel på hur du kan arbeta med nätverkande, hur du bygger ett arbetsgivarvarumärke och vad man kan tänka på som företag på LinkedIn. Efter föreläsningen smiter du tillbaka till jobbet utan att någon ens märkt att du varit borta. Visst låter det som ett bra upplägg?

Läs mer och anmäl dig här.

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.