Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgkommunikation & ledarskapsociala medier

Därför behöver du ha koll på LinkedIn

måndag, 9 februari, 2015

lunchlada_linkedin

LinkedIn beskrivs ibland som ett ”Facebook fast för arbetet”. Fast det är egentligen lite missvisande. Visste du till exempel att LinkedIn funnits längre än vad Facebook har? Och visste du att Sverige är ett av de största länderna på LinkedIn, om man ser till invånarantal?

Det finns två miljoner svenska användarkonton på LinkedIn idag. Det är inte två miljoner personer som pratar med släkt och vänner om mat och fritid, utan två miljoner personer som använder det i sitt yrkesliv.

Det ger helt andra möjligheter jämfört med till exempel Facebook. Och på  LinkedIn så får de som prenumererar på din sida alla inlägg levererade till sig. På Facebook däremot, så får prenumeranten (gillaren) allt färre inlägg.

LinkedIn är på frammarsch, och just därför håller vi en Lunchlåda om LinkedIn den 4 mars. Medan du äter en god lunch ger vi dig tips och råd för att få ut mest möjliga av LinkedIn. Både för dig själv, och ditt företag.

Läs mer och anmäl dig här.

Foto: Kreafon, bildarkiv.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.