Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningi göteborgsociala medier

Lunchlåda med fokus på LinkedIn

tisdag, 3 mars, 2015

lunchlada_1

Imorgon (onsdag) håller vi lunchföreläsning om LinkedIn här på kontoret i Göteborg. Under en och en halvtimme förser vi dig med kunskap, inspiration och tips. Allt detta medan du äter lunch.

Morgondagens tema är Så drar du nytt av LinkedIn, som företag och i din yrkesroll. Vi kommer prata om hur man kan knyta nya och viktiga kontakter, hur man kan använda sin företagssida på bästa sätt och mycket mer. Låter det intressant? Än finns det ett fåtal platser kvar så ta chansen!

Läs mer och anmäl dig till morgondagens lunchlåda här.

Varmt välkommen!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.