Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildning

En lunch med fullt fokus på LinkedIn

fredag, 6 mars, 2015

lunchlada-linkedinI onsdags höll vi en lunchlåda om LinkedIn här på kontoret. Under en och en halv timme fokuserade vi på nyttan med LinkedIn. Vi pratade om hur man kan arbeta med grupper, använda sitt kontaktnät och på vilka olika sätt man kan jobba med en företagssida.

Vi diskuterade räckvidd på LinkedIn kontra Facebook, och det blev prat om hur man ska tänka kring att bygga sitt personliga kontaktnät. Ska man lägga till folk man inte träffat, eller hur tänker man? Allt utifrån ett företagsperspektiv och med fokus på att skapa bra och viktiga kontakter.

Det var en intensiva och rolig timme med en hel del frågor och flitigt antecknande! Nästa lunchlåda håller vi den 1 april och temat för den är 10 steg till en bättre facebooksida. Missa inte det!

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.