Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


kommunikation i offentlig sektorsociala medier

Bara två veckor kvar!

onsdag, 11 mars, 2015

facebook gilla

Nu är det bara två veckor kvar tills rapporten Kommunen på Facebook släpps! Redan nu kan vi berätta att den kommer i två olika varianter. En tryckt version med utförlig statistik, längre artiklar och mer tips. Den andra varianten är en kostnadsfri pdf med ett urval av innehållet från den tryckta rapporten.

För dig som redan nu är sugen på tips och siffror så kan vi rekommendera att läsa taggen Kommunen på Facebook här i bloggen. Vi håller en kunskapsdag i april som också kan vara intressant för dig som vill bli vassare på att jobba med kommunala facebooksidor.

Bild: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.