Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Snabba dagar och säkra vårtecken

fredag, 13 mars, 2015

folder_kreafon

Kanske har du tänkt på att det varit lite tyst här i Kreafonbloggen på sistone? Kanske undrar du vad vi har för oss? Det gör vi också! Framför allt undrar vi var all tid tar vägen.

Men visst, när vi väl tänker efter så har vi ju faktiskt haft en hel del att stå i.

För tillfället jobbar vi med väldigt spännande varumärkesuppdrag och så har vi nylanserat en tandvårdsklinik, arbetat fram ett par nya grafiska profiler och håller på att tänka digitala kommunikationsstrategier i badrummet.

Vi har kollat in Facebooks nya förändringar, slagit rekord i antalet genomförda workshoppar på en vecka och arbetat med Kreafons rapport Kommunen på Facebook.

Sist men inte minst så har vi gjort slag i saken och tagit fram en ny folder för Kreafon. Äntligen! Minst lika välkommen som snödroppar, krokus och värmande solsken.

Så, vid närmare eftertanke: Det är kanske inte så konstigt att det har varit svårt att få tiden att räcka till på sistone :)

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.