Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningkommunikation i offentlig sektorsociala medier

Sista chansen denna veckan

måndag, 16 mars, 2015

fb_dagen5

Du som jobbar med facebooksidor i kommunala verksamheter har väl inte missat att vi håller en kunskapsdag i april? Framtidens Facebook för kommunen baseras på vår rapport Kommunen på Facebook som släpps nästa vecka. Det är den enda rapporten i sitt slag, och har gett oss en unik inblick i hur kommuner jobbar med facebooksidor.

Vi har handplockat ett antal kommunikatörer som kommer och delar med sig av sina erfarenheter. Kanske viktigast av allt så får du tillfälle att diskutera med andra och få tips och råd för att ta er sociala medier till nästa steg! Kanske visar det sig rentav att ni bör satsa mer på andra kanaler än Facebook?

Anmäl dig redan nu så får du och kollegan ett förmånligt early-bird pris. Gäller till fredag 20 mars. Anmäl dig här

Bild: Kreafon. Från förra årets uppskattade kunskapsdag.

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.