Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningguider & tipsi göteborgsociala medier

Lunchlåda om ett Facebook i förändring

måndag, 23 mars, 2015

lunchlada1april

Vi har både pratat och skrivit mycket om alla de förändringar som sker på Facebook just nu. Senast i förra veckan skrev vi inlägg om Facebook Business Manager och den nya ”call to action”-knappen. Sedan en ganska lång tid tillbaka har vi pratat om räckvidd som försämras och förändringar kring annonsering.

Eftersom det händer så mycket på Facebook just nu har vi satt ihop en lunchlåda om just det. Den 1 april (inget aprilskämt!) fokuserar vi helt på Facebook. Vi går igenom nyheter, lyfter utmaningar och möjligheter samt ger tips och idéer på fortsatt arbete. Allt under tiden du äter din lunch och utan att dina kollegor hinner förstå att du är borta.

Låter det intressant? Läs mer här och anmäl dig här!

Foto: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.