Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


forskning, undersökning, statistikkommunikation i offentlig sektorsociala medier

Tidslinje över Sveriges kommuner på Facebook

fredag, 27 mars, 2015

infografik_tidslinje2015_630px

När kom din kommun igång på Facebook? Här är en kronologisk lista över samtliga kommunövergripande sidor i Sverige! Sedan 2009 har det startats 210 sidor och den här listan visar när man började göra inlägg på den nuvarande sidan.

En del kommuner hade andra sidor tidigare som t.ex Gislaved som var igång på Facebook redan 2007 med en personlig profil, men den här tidslinjen visar enbart nuvarande sidorna.

Drygt hälften av sidorna kom igång under 2010 och 2011 och det tillkommer fortfarande nya. Under förra året kom nästan 20 nya kommunövergripande facebooksidor. Läs mer om detta i rapporten Kommunen på Facebook.

Vill du se infografiken i större format? Kika in på kreafonbutiken.se och beställ ett eget exemplar i A3.

Infografik: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.