Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningkommunikation i offentlig sektor

Vem får komma på kunskapsdagen?

fredag, 27 mars, 2015

IMG_3220_630px

Kunskapsdagen Framtidens Facebook för Kommunen bygger på rapporten Kommunen på Facebook men är inte bara till för de som jobbar i en kommunal verksamhet. Även du som jobbar i kringliggande verksamheter som myndigheter eller andra offentliga verksamheter kan ha stort utbyte av att komma på kunskapsdagen.

Varför? Jo, många frågor överlappar för de som jobbar gentemot allmänheten och har viktig information som folk behöver känna till. Samtidigt är det viktigt att tänka kommunikativt och inte ge ett onödigt stelt intryck – en balans som kan vara svår att få ihop. Och hur ska man göra för att framtidssäkra sociala kanaler som Facebook?

Välkommen till kunskapsdagen! Snart kommer det fullständiga programmet men du kan redan nu läsa mer och anmäla dig här. Det blir en intensiv dag med mycket inspiration och tips, det kan vi lova!

Bild: Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.