Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


föreläsning, kurs, utbildningkommunikation i offentlig sektorvarumärke & strategisk kommunikation

Extrainsatt kurs: Varumärket i kommunen

torsdag, 2 april, 2015

folk630x420

På sistone har vi upptäckt stort intresse för varumärkesfrågor kopplade till kommunal verksamhet. Därför kommer vi att hålla endagskursen Varumärket i kommunen i Göteborg den 23 april, dagen före kunskapsdagen Framtidens Facebook för Kommunen.

Är kommunen ett varumärke? Eller kanske flera? Och hur ska man tänka kring det här med platsvarumärke och organisationsmärken? Vilka verksamheter ska ha egen logotyp och när ska kommunens logotyp användas?

Visst finns det en hel del intressanta varumärkesfrågor relaterade till kommunal verksamhet!

Läs mer & anmäl dig här!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.