Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Driftstörning på hemsida och blogg

tisdag, 12 maj, 2015

driftstorning

Just nu har vi tekniska problem vilket tyvärr går ut över både vår hemsida och blogg. Sidorna laddar långsamt och vissa kan till och med ha problem att komma in. Vi är medvetna om problemet och arbetar just nu för fullt med att lösa det. Vi ber om ursäkt för detta!

Har du några frågor eller funderingar men inte tid att vänta? Skicka oss gärna ett mail på info@kreafon.se.

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.