Starkare varumärke och smart kommunikation i en digital värld


Kreafon kommunikationsbyrå

Glad sommar!

måndag, 6 juli, 2015

gladsommar

Vilken vår det har varit!

Vi har släppt en ny bokInnehållsstrategi för sociala medier och haft utbildningar hos företag och organisationer som vill öka på den digitala kompetensen.

Sociala medier, varumärke och PR har stått på schemat på våra egna kursdagar i Göteborg och Stockholm. I maj höll vi till exempel en specialinriktad PR-kurs, PR Kultur & nöje. Glöm inte att anmäla dig till höstens kurser. Aktuellt kursprogram hittar du här!

Under våren har vi med glädje och stort intresse följt Skara. Under en längre tid har vi arbetat med strategier kring varumärket Skara och nu är det dags att gå från ord till handling. Spännande!

I samarbete med Folkbildarforum arbetade vi fram första numret av #Fofo, och hela pappersupplagan tog slut som smör i solsken! Läsning rekommenderas för dig som är intresserad av aktuella folkbildningsfrågor. Och missa för allt i världen inte Folkbildarforum i november!

I mars släppte vi för tredje året i rad rapporten Kommunen på Facebook, Anders blev intervju och vi följde upp rapporten med en matnyttig kunskapsdag på Världskulturmuseet i Göteborg. Kul att se kommunikatörer från så många kommuner samlade!

I maj kom smygreklam i sociala medier åter igen på tapeten. Förr handlade det mest om bloggar, nu om Instagram. Lena blev intervjuad av TT och uttalade sig bland annat i SvD Näringsliv och DN Ekonomi. Och skrev en bloggpost, Smygreklam i sociala medier.

Under våren har vi också blivit väl insatta i evenemangsstaden Göteborg, och stadens arenor är ett ämne som har diskuterats flitigt under våren. Att arbeta med varumärket Got Event, Göteborgs evenemangs- och arenabolag, är både hedersamt, utvecklande och väldigt intressant.

Parallellt med allt annat har vi under våren haft ett intensivt rekryteringsarbete. För att kunna göra alla bra saker vi vill göra, så behöver vi bli fler! Och det var minsann inte det lättaste. Stort tack, alla ni som sökte. Det är sannerligen en fin komplimang att så många skulle vilja ha Kreafon som arbetsplats! Vi får helt enkelt se till att fler får chans framöver :)

Vi gick igenom alla ansökningar, matchade mot våra önskeprofiler, intervjuade och gjorde allt för att hitta vårt ”dreamteam” – och efter intensivt arbete hittade vi rätt. Vi är både glada och stolta över våra nya kollegor! Presentation av dem kommer längre fram.

Nu laddar vi upp batterierna inför en minst lika händelserik höst. Vi har många spännande projekt framför oss och då gäller det att vara pigga och alerta!

Den 3 augusti är vi tillbaka på kontoret och här i bloggen igen. Brådskar det innan dess är du välkommen att höra av dig på 031-708 99 25.

Ha en riktigt glad sommar du också!

Foto: Bildarkiv, Kreafon

RELATERAT INNEHÅLL


Comments are closed.

Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på denna bloggpost.

Kontakta Kreafon!

Är du intresserad av konsultation eller utbildning, eller vill veta mer om Kreafons tjänster och böcker? Slå en signal på 031-708 99 25, eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du support för t.ex Instagram och Facebook ber vi dig att kontakta dessa företag direkt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge support i enskilda ärenden.